Growatt: Residual I High

Growatt: Residual I High

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw storingsmelding. Indien de omvormer in de display de foutmelding "Residual I High" weergeeft verzoeken wij u het volgende te controleren:

- Start de omvormer een aantal keren opnieuw op, door de DC-schakelaar aan de onderzijde van de omvormer aan/uit te zetten.

- Controleer of de omvormer goed is aangesloten aan de AC-zijde.


Indien de foutmelding blijft bestaan, dan zal de omvormer vervangen moeten worden. Neem hiervoor contact op met E2-Energie door een mail te sturen met een foto van de display en het serienummer (zijkant van de omvormer) naar service@e2energie.nl.
    • Related Articles

    • Internet verbinding Growatt WIFI

      Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw storingsmelding. Wij hebben uw melding in goede orde ontvangen en uw PV-Installatie geanalyseerd.  Uw omvormer heeft de verbinding verloren met het internet. Allereerst is het belangrijk om uw omvormer te ...
    • Internetverbinding Growatt omvormer met LAN-stick.

      Hartelijk dank voor uw storingsmelding. Wij helpen u graag verder. Uw Growatt omvormer heeft de connectie met het internet verloren. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer er gebruik is gemaakt van een of meerdere netwerkadapters, zit het ...