SolarEdge heeft geen internetverbinding

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw storingsmelding. Wij helpen u graag verder.

Uw SolarEdge omvormer heeft de connectie met internet verloren. Allereerst is het belangrijk om uw omvormer te controleren of deze nog energie opwekt.
U kunt dat doen door de display te controleren of te controleren of het groene lampje onderaande omvormer nog brandt. U kunt deze controle alleen uitvoeren als de zon schijnt.

Als de opbrengst in de display wordt weergegeven en/of het groene lampje continue brandt, dan verzoeken wij u de internetverbinding te controleren tussen uw omvormer en de router. Meestal help het om de router een keer opnieuw op te starten. Maakt u gebruik van een TP-link om een internet verbinding te maken dan kunt deze uit het stopcontact halen, even wachten en weer terug plaatsen.

Als bijlage treft u een handleiding die meer inzicht geeft in de status van de internetverbinding wanneer uw omvormer is uitgerust met een display. Heeft u een SolarEdge HD-Wave omvormer zonder display kunt u de stappen in de het volgende filmpje volgen om de verbinding met uw omvormer te herstellen: https://youtu.be/4rJh24vNbXU

Wij horen graag uw bevindingen.